A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

Красненська ТГ долучилась до ремонту доріг обласного значення

Дата: 29.10.2022 16:57
Кількість переглядів: 275

Фото без описуВ умовах воєнного стану не проводяться капітальні ремонти – ні обласних, ні комунальних доріг. Тому доводиться при наявності в бюджеті коштів на найгірших ділянках доріг проводити поточні ремонти.

Днями такі роботи проведені на критичних ділянках доріг обласного значення Красне-Утішків (ділянка по вул.О.Кобилянської в смт.Красне-2) та Красне-Новосілки (ділянка по вул.Симоненка до залізничного переїзду в смт.Красне та у сторону с.Куткір).

Зазначимо, що ці дороги перебувають у підпорядкуванні Львівської ОДА і відповідно замовником робіт по даних дорогах виступає профільний департамент ОДА. Красненська селищна рада ще у мирний час направляла звернення щодо ремонту цих доріг до обласного керівництва та висловила намір щодо приєднання до співфінансування ремонту.

Навіть в умовах війни із селищного бюджету громади для поточного ремонту найгірших ділянок доріг Красне-Новосілки та Красне-Утішків було виділено 2 млн.800 тис.грн., ще 2 млн.200 тис.грн. виділено з обласного бюджету.

«Попри значні фінансові труднощі, з якими зіткнувся бюджет Красненської громади в умовах дії воєнного стану, проведення поточного ремонту доріг шляхом вирізання та укладання асфальту картами – це ті роботи, які є пріоритетними й надзвичайно важливими. Хоч і незначними темпами, але роботи продовжуються. Плануємо, ще провести грейдерування комунальних доріг в громаді, але вкотре зазначу, все залежить від наповнення бюджету», - розповів селищний голова Роман Фурда.

??????Шановні мешканці громади! Просимо під цим дописом не писати про проблемні дороги та вулиці в громаді, з надією, що їх незабаром відремонтують. Про усіх них ми знаємо. У важкий для країни час та фінансову нестабільність всі дороги не можуть бути відремонтовані. Нині в період війни навіть поточний ремонт доріг показує світу, що ми українці незламні, сильні, вільні!

??Перемога буде за нами! Миру і терпіння!??

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь