Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

У селі Андріївка стартував Чемпіонат України з настільного тенісу серед дітей

Дата: 09.02.2023 17:02
Кількість переглядів: 111

Фото без описуНа базі тренувального центру Академії настільного тенісу (с.Андріївка), засновником якого є видатний Чемпіон Віктор Дідух, стартував Чемпіонат України з настільного тенісу серед мінікадетів 2010 р. та молодші.

Участь у відкритті взяли селищний голова Роман Фурда та начальник управління молоді та спорту Львівської обласної військової адміністраці Роман Хімяк. Спільно з українським спортсменом з настільного тенісу, Чемпіоном Європи, майстером спорту України міжнародного класу. Заслуженим тренером України Віктором Дідухом, спостерігали за змагами, які відзначаються високим рівнем гри та старанністю учасників.

Фото без описуНа змагання з’їхались юні спортсмени та спортсменки з різних куточків України. Учасники беруть участь в командних, парних, змішаних парних та особистих розрядах. Чемпіонат триватиме до 12 лютого. У березні планується проведення Чемпіонату України серед кадетів 2008 р. та молодші.

«Сьогодні важкі часи, але у темряві народжується світле майбутнє, - каже селищний голова Роман Фурда. – Дякуючи наполегливій праці нашого Чемпіона Віктора Дідуха діти мають можливість незважаючи ні на що займатись спортом, досягаючи спортивних результатів, душевної стабільності і впевненості у завтрашньому дні».

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь