Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

Інтелектуальний вид спорту впевнено розвивається

Дата: 05.05.2023 14:28
Кількість переглядів: 96

Фото без описуЧетвертий шаховий турнір серед школярів, ініційований депутатом селищної ради Степаном Вольським, за підтримки селищного голови Романа Фурди та директора школи Ірини Волос відбувся у приміщенні Красненського ЗЗСО І-ІІІ ступенів №2.

Сьогодні участь у турнірі взяли понад 20 школярів, які вважають, що шахи – це не тільки гра, яка дає багато радості, задоволення, але й дієвий, ефективний засіб їх розумового розвитку, допитливості, пам’яті.

Фото без описуЗмагання проходили у трьох категоріях: «Школярі до 14 років», «Старші 14 років» та «Дівчата», а також проводився традиційний конкурс малюнків на шахову тематику.

За дорученням селищного голови Романа Фурди учасників змагань привітав секретар виконавчого комітету Богдан Глова. Він передав слова вітання від селищного голови і відзначив, що такі шахові турніри є чудовим засобом розвитку особистостей, які вчать бути лідерами по життю, не боятися суперників і долати будь-які перешкоди.

За популяризації шахової гри в громаді, виявлення талановитих дітей та інтелектуального розвитку Богдан Глова висловив слова вдячності ініціатору, депутату Степану Вольському та вручив почесну Подяку від селищного голови Романа Фурди.

Фото без описуСтепан Вольський каже, що турніри захопили учнівську молодь. І радо, що керівництво закладів сприяло проведенню таких турнірів. Він подякував директорці школи Ірині Волос за сьогоднішню допомогу у проведенні турніру.

Директор ДЮСШ «Авангард» Віктор Дідух додав, що на базі спортивної школи формується шаховий гурток, який функціонуватиме два рази на тиждень. Тому, хто має бажання в навчанні, можуть зголошуватись.

Директорка школи Ірина Волос відзначила, що приємно бачити високий рівень своїх учнів, діти старались, ретельно готувались, щоб показати найкращі результати. І їм це вдалось.

Отже, за результатами Четвертого інтелектуального шахового турніру, фіналістів та переможців відзначали почесними Грамотами та Кубками.

У категорії «Школярі до 14 років» І місце – Назар Бужович (8 клас); ІІ місце – Андрій Ткачук (6 клас); ІІІ місце – Владислав Гураш (8 клас).

У категорії «Старші 14 років» перше місце виборов – Максим Басараба (11 клас); ІІ місце – Святослав Романів (11 клас); ІІІ місце – Андрій Карцев (9 клас).

У категорії «Дівчата» здобула І місце – Анастасія Гудима (7 клас) ; ІІ місце – Вероніка Горошко (5 клас); ІІІ місце – Анастасія Романюк (5 клас).

Також у конкурсі малюнків з шахматної тематики участь взяли понад 20 творчих робіт дітей. Перемогу здобула учениця 9 класу Злата Бобоцко. Друге місце посіла Христина Кубіцька (11 клас), а третє – Єлизавета Горошко (2 клас).

Нагадаємо, що шахові змагання також відбулись у Задвір’янському, Красненському ОЗЗСО І-ІІІ ступенів та Андріївському ЗЗСО І-ІІІ ступенів. Фінальні змагання переможців планують провести восени.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь