Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

Презентовано проект «Активні парки – локації здорової України»

Дата: 09.06.2023 20:37
Кількість переглядів: 172

Фото без описуСьогодні, в рамках Програми Президента України «Здорова Україна» – у селищі Красне, відбулась презентація проєкту «Активні парки – локації здорової України», яка має на меті організацію оздоровчої активності для населення різного віку.

На презентацію соціального проєкту завітали селищний голова Роман Фурда, секретар виконавчого комітету Богдан Глова, працівники КЗ «Центр культури і дозвілля», КЗ «Публічна опорна бібліотека ім.Івана Тиктора», працівники органу місцевого самоврядування, небайдужа молодь, дітлахи, які охоче долучилися до масової руханки.

Фото без описуПривітав учасників селищний голова Роман Фурда. Він розповів, що даний Проєкт реалізується з метою зробити спорт ближчим до людей. Це можливість як для дорослих, так і для дітей та молоді подбати про своє здоров’я та фізичну підготовку. Роман Фурда подякував координаторці проєкту за старт активним спортивним заняттям на території громади та спільно з учасниками долучився до спортивної активності.

Фото без описуКоординаторка проекту Леся Гембарська розповіла детальніше про спортивні локації, завдяки яким можна відкрити для себе легкі та цікаві вправи для всього тіла. «Активні парки» - це можливість займатись фізичними навантаженнями. Тут багато комплексних вправ, тим паче на свіжому повітрі.

Спільне заняття згуртувало мешканців та гостей різного віку. Любителі активного відпочинку мали змогу робити корисні вправи, зарядку, пограти в спортивні ігри. Діти із користю проводили вільний час, робили руханку на свіжому повітрі та оздоровлювалися.

Найближчим часом заплановано багато активностей, за графіком тренувань слідкуйте на сторінках проєкту «Активний парк» на території Красненської ТГ у соцмережах:

Facebook: https://www.facebook.com/aktivni.parki.krasne

Instagram: https://instagram.com/aktyvni_parky_krasne?igshid=MzRlODBiNWFlZA==


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь