Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

Красненська селищна рада закупила для військових дрони

Дата: 29.12.2023 21:42
Кількість переглядів: 162

Фото без описуДо­по­ма­га­ти на­шим за­хис­ни­кам – це обов’язок кожного українця, який прагне майбутнього для себе, сім’ї, родини та країни. Красненська селищна рада ак­тивно це ро­бить з пер­ших днів пов­но­мас­штаб­ної вій­ни з ро­сій­ським аг­ре­со­ром, допомагаючи військовим не лише продуктами харчування, але й за­куп­ля­ючи різну тех­ні­ку та одяг, постійно підтримує зв’язок із нашими захисниками щодо необхідних їм потреб.

Так, напередодні Нового року за кошти з місцевого бюджету Красненська селищна рада закупила для потреб військових 10 дронів FPV типу та акумулятори до них. Ці дрони на фронті є дуже необхідними у виявленні ворожих позицій, ідентифікації та відстеженні об’єктів.

За словами селищного голови Романа Фурди, квадрокоптери – це ефективний механізм знищення ворожої техніки та військових, які допоможуть воїнам-Героям успішно знищувати рашистів.

«На фронті все дуже швидко змінюється. Те, що було актуальним одного дня, наступного – уже може втратити свою цінність. Зараз потрібно усі сили зосередити, щоб не дати ворогу жодного шансу пройти далі і повернути наші втрачені території. А для цього армія і тил мають бути разом. Тому ми продовжуємо виконувати запити військових частин, підтримувати наших захисників на фронті, щоб наблизити перемогу. Дрони, які ми закупили, передали 80-й окремій десантно-штурмовій бригаді. Ці декілька «пташок» можуть врятувати не одне людське життя українських захисників. Ми продовжуємо й надалі активно допомагати ЗСУ», - сказав селищний голова Роман Фурда.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь