Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

Продуктові набори до Великодня отримали одинокі та одинокопроживачі мешканці Красненської ТГ

Дата: 02.05.2024 11:35
Кількість переглядів: 65

Фото без описуВже стало доброю традицією напередодні Великодніх свят КУ «Центр надання соціальних послуг» Красненської селищної ради за сприяння селищного голови Романа Фурди організовує благодійну акцію для одиноких та одинокопроживаючих мешканцям громади. Цьогоріч також не виняток.

Аби допомогти стареньким в нинішніх умовах війни і подарувати їм хоч трохи спокою та радості до свята Великодня, одиноким та одинокопроживаючим громадянам похилого віку, які знаходяться на обслуговуванні у відділенні соціальної допомоги вдома КУ «Центр надання соціальних послуг» за кошти селищного бюджету закуплено та сформовано 137 продуктових наборів.

У продуктовий набір входить: паска, макаронні вироби, рис, цукор, консервований горошок, олія, майонез, а також листівки-привітання з Великодніми святами від селищного голови Романа Фурди та Центру надання соціальних послуг.

Фото без опису«Ми хочемо, аби бабуні та дідуні на Великдень могли скуштувати не тільки святкову пасочку, а й отримали такі необхідні продукти, які вони потребують та полюбляють, - каже селищний голова Роман Фурда. - Люди щиро радіють такій безкорисливій і доброзичливій увазі, дякують зі сльозами радості на очах за такі щедрі дарунки, а головне тепло і увагу».

Зазначимо, що Комунальна установа «Центр надання соціальних послуг» Красненської селищної ради є закладом соціального захисту населення, що здійснює соціальну роботу та надає соціальні послуги особам/сім’ям, які належать до вразливих груп населення та/або перебувають у складних життєвих обставинах та потребують сторонньої допомоги, за місцем проживання.

Фото без описуУ центрі діють два відділення: відділення соціальної допомоги вдома (працює 20 соціальних робітників) та відділення соціальної роботи з сім’ями, дітьми та молоддю.

Директоркою комунальної установи є Дворянин Галина Андріївна.

 

 

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь