Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

Сесія ради: новий депутат, звіт голови, майно, бюджет та інше

Дата: 30.03.2023 17:01
Кількість переглядів: 130

Фото без описуСьогодні під головуванням селищного голови Романа Фурди відбулась 26 сесія Красненської селищної ради VIII скликання. У роботі засідання сесії взяли шістнадцять депутатів з двадцяти шести. Також на засіданні були присутні начальники відділів та структурних підрозділів, журналісти.

На початку засідання заступниця голови Красненської територіальної виборчої комісії Леся Кравчук зачитала Постанову про реєстрацію обраного депутата від політичної партії «СЛУГА НАРОДУ». Ним став Вольський Степан Іванович зі с.Андріївка. Заміна відбулась у зв’язку з складанням депутатських повноважень Юхими Володимира Васильовича.

Фото без описуНа сесію було винесено 35 питань. Усі питання порядку денного сесії попередньо розглядалися на постійних профільних комісіях ради.

Ключовим питанням порядку денного став звіт селищного голови Романа Фурди про діяльність виконавчих органів селищної ради впродовж 2022 року. У своєму звіті селищний голова зупинився на питаннях виконання селищного бюджету, соціально-економічного та культурного розвитку громади, забезпечення соціального захисту населення, надання адміністративних послуг громадянам, розвитку галузей освіти, культури, медицини, молоді та спорту, акцентував увагу на допомозі ЗСУ та ВПО.

Фото без описуДетальніший звіт можна буде прочитати на офіційному сайті ради та у ЗМІ: газеті «Воля народу» та на сайті «Буський медіа портал».

Серед інших питань депутати затвердили рішення виконкому, ПКД та експертні звіти, взяли на баланс вуличне освітлення у с.Полтва, передали майно на лікарню та відділ освіти, культури, розвитку туризму, молоді та спорту.

Підтримано внесення змін щодо затвердження структури апарату управління та виконавчих органів ради на 2023 рік та зміни до Комплексної програми соціального захисту населення Красненської ТГ.

Затверджено Програму відшкодування витрат за надані послуги безкоштовного зубопротезування на 2023-2025 рр. для окремих пільгових категорій громадян на яких поширюється дія Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» на території Красненської ТГ, а також затверджено у новий редакції Положення про сектор «Служба у справах дітей».

Окрім цього, депутати внесли зміни та доповнення до показників селищного бюджету на 2023 року, про що йшлось на виконкомі.

Земельні питання розглянуть на наступному засіданні сесії.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь