Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

Спільне партнерство заради розвитку громади

Дата: 10.05.2023 17:39
Кількість переглядів: 124

Фото без описуНа території нашої громади налагодження партнерських відносин з бізнесом стає одним із найважливіших підходів у діяльності громади на шляху досягнення спільних цілей. Ми активно співпрацюємо з бізнесом, який спільно з нами чує запити громади та підставляє плече там, де це реально потрібно.

Одним із таких підприємств є ТОВ «АКРІС-ЗАХІД», яке на території сіл Задвір’я та Полоничі орендує землі і відгукнулось на прохання старости Задвір’янського старостинського округу Едуарда Марціняка за дорученням селищного голови Романа Фурди.

Підприємство допомогло з питанням щодо покращення благоустрою на території Задвір’янського ОЗЗСО І –ІІІ ст. та Полоницької філії І-ІІ ст. Задвір’янського ОЗЗСО І-ІІІ ст.. Ними було закуплено для двох цих шкіл чотири каркаси для лавок, два смітника та чотири велосипедних стоянки.

Фото без опису«Добре, коли на території громади, є підприємства, з якими комфортно працювати та реалізовувати різні проекти для громади, - каже селищний голова Роман Фурда. – Спільно ми ще зможемо вирішити ще чимало актуальних проблем громади. Громада завжди вдячна за дієвий результат».

Зазначимо, що ТОВ «АКРІС-ЗАХІД» орендує землі на території Задвір’янського старостинського округу. Підприємство займається вирощуванням зернових культур і входить в агрохолдинг AST (https://ast.ua/).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь