Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

Підтримка спортивного руху

Дата: 21.12.2023 13:33
Кількість переглядів: 87

Фото без описуАктивні любителі футболу, учасники ветеранського футболу в громаді Роман Форошівський та Роман Башко від імені Львівської обласної організації Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос» вручили Подяку Красненському селищному голові Роман Фурді за активну підтримку спортивного руху, популяризацію здорового способу життя та особливий внесок у розвиток фізичної культури і спорту серед населення Красненської громади.

Нещодавно наші футболісти ФК «Сокіл» (с.Андріївка) взяли участь в Кубку з футзалу серед територіальних громад Львівщини, де відстоювали честь Красненської громади, вигравши третє місце.

Спортсмени наголошують, що під час війни спорт – більш ніж просто підтримка фізичної форми. Він стає потужним інструментом підтримки національного духу та єдності, бо відображає незламну волю українців. Тепер матчі проводять ще із благодійною метою – збором коштів на потреби наших захисників та захисниць.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь