Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

Впорядкували захаращену територію і реконструювали пам`ятний хрест у с.Балучин

Дата: 13.11.2023 10:21
Кількість переглядів: 76

Фото без описуВзятися за складну справу по облаштуванню благоустрою скверу і вивести його зі стану занедбаного місця посеред головної дороги наважилися працівники селищного комунального підприємства спільно у співпраці з Благодійним фондом «Контіненталь Фармерз Груп». У цьому занедбаному скверику серед хащ заледве виднівся пам’ятний хрест "Борцям за волю України", тому разом з облаштуванням благоустрою тут провели реконструкцію хреста.

Фото без описуРоботи розпочалися у червні з обрізки аварійних дерев, гілля, розчищення території від чагарників, встановлення бордюрів, закупівлі огорожі (згодом вандали в одному місці її понищили). Весь процес робіт був під контролем селищного голови Романа Фурди, який завдячує допомозі нашим партнерам з БФ «Контіненталь Фармерз Груп», які виділили на облаштування благоустрою скверу –  100 тис.900 грн., за що їм щира подяка.

Фото без опису«Співпраця з різними партнерами у громаді дає чималі результати, бо вдається втілювати потрібні проєкти», - зауважив селищний голова Роман Фурда.

Фото без описуПісля проведення усіх робіт, у неділю, 12 листопада, в місцевому скверику було освячено реконструюваний хрест "Борцям за волю України". Чин освячення здійснив місцевий отець Микола Вагиль.

Маємо надію, що люди не засмічуватимуть територію і цінуватимуть те, що для них зроблено.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь