Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

Веселий день на туристичній локації «ЯК БДЖОЛА»

Дата: 02.07.2024 09:30
Кількість переглядів: 148

Фото без описуГромадська організація «Буська організація осіб з інвалідністю ЛОА ВО СОІУ» спільно з Реабілітаційно-спортивний клуб інвалідів «Вікторія» побували на пізнавальні екскурсії в с.Боложинів, де розташований виробничий кооператив «ЯК БДЖОЛА».

Для дітей з особливими потребами було організовано весь день пізнавальних, смачних і рухливих розваг.

Екскурсія розпочалась із дегустації смачних сиропів і варень. На причепі БДЖОЛОВІЗ із пізнавальною розповіддю про природу і сільське господарство відвідали ягідне сафарі, де дітки почастувались смачною суничкою. Побували і на ставку, де всі бажаючі погодували рибку хлібом.

Фото без описуНа обід дітей пригощали смачним обідом приготованим на вогні з любов’ю.

Цікавим для усіх було спілкування із тваринами на вільному вигулі – кози, вівці, поні, коник. Маленьких діточок покатали верхи на поні.

Всі учасники були задіяні в екскурсії: найменші стрибали на батуті, малювали фігурки фарбами, а трішки старші діти проходили квест у лабіринті, грали різноманітні ігри.

Після цікавих ігор, учасників поділили на команди, які мали змогу пройти майстер-клас із випікання піци на дровах. Кожен зміг взяти участь у цьому процесі випікання.

Всі ігри і розваги на свіжому повітрі пройшли на ура!

Фото без описуГромадська організація «Буська організація осіб з інвалідністю ЛОА ВО СОІУ» спільно з Реабілітаційно-спортивний клуб інвалідів «Вікторія» дякують Красненському селищному голові Роману Фурді та т.в.о. начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Олені Ільницькій за наданий автобус «Школярик» для поїздки дітей.

/матеріал і фото Христини Новоділової


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь