Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

Відбулась робоча нарада

Дата: 22.07.2024 15:34
Кількість переглядів: 84

Фото без описуСьогодні, під керівництвом селищного голови Романа Фурди, відбулася нарада за участю старост та діловодів громади, присвячена вирішенню актуальних робочих питань та громадського здоров'я.

Обговорено ряд важливих питань, але одним із актуальних завдань для діловодів наразі є ведення погосподарських книг та забезпечення якісної підготовки документів.

Також на нараду завітали завідувач Золочівського районного відділу ДУ «Львівський обласний центр контролю та профілактики хворою МОЗ України» Ігор Білас та лікар-епідеміолог Марія Завійська.

Спеціалісти підняли актуальні питання щодо громадського здоров’я, зокрема питання впровадження додаткових заходів з імунізації населення Львівської області від вірусу кашлюка, дифтерії та правця. Було наголошено на необхідності масштабного інформаційної кампанії та активізації роботи медичних закладів з вакцинації. Зазначено, що це особливо важливо в умовах поширення нових варіантів захворювань та ризику епідемічних вибухів.

Ще одне питання обговорено щодо запобігання вживанню тютюнових виробів та мінімізація їх шкідливого впливу на здоров'я населення. Спеціалісти підкреслили необхідність посилення освітньо-просвітницьких заходів серед громадськості щодо негативних наслідків куріння та інших форм вживання тютюну. Висловлено підтримку впровадженню законодавчих та адміністративних заходів, спрямованих на зменшення шкідливих звичок на здоров’я.

Діловодам на старостам наголошено на необхідності підтримувати і проводити інформаційно-роз’яснювальну роботу серед населення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь