Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

Пам'ятаємо, шануємо, вклоняємося...

Дата: 29.08.2024 09:29
Кількість переглядів: 85

Фото без описуСьогодні, 29 серпня – День пам’яті загиблих захисників України. В цей день ми вшановуємо пам’ять тих, хто віддав своє життя за нашу незалежність, суверенітет і територіальну цілісність – наших героїв, захисників України. Ми згадуємо про їхні подвиги, мужність і самопожертву, які стали символом безмежної любові до Батьківщини.

Дата 29 серпня обрана не випадково. З цим днем пов’язаний один із найтрагічніших епізодів російсько-української війни до повномасштабного вторгнення – вихід українських воїнів з оточення під Іловайськом у 2014 році. Тоді російське керівництво порушило домовленості: українських військових розстріляли, коли вони колонами проходили так званим «зеленим коридором». Їхній шлях пролягав через соняшникові поля. Тому традиційним символом пам’ятного дня 29 серпня став соняшник.

В нашій пам’яті назавжди залишаться імена наших Героїв: батьків і матерів, синів і дочок, чоловіків і жінок, які залишили свої домівки, родини та мрії, щоб стати на захист нашої землі. Вони боролися не лише за нас, а й за майбутні покоління, за те, щоб ми могли жити у вільній та мирній Україні.

Будьмо гідними їхнього подвигу! Хай їхня самопожертва надихає нас на нові звершення в ім’я України.

Вічна пам’ять героям! Слава Україні!

/З повагою

селищний голова Роман ФУРДА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь