Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

Облаштовано велосипедні стоянки

Дата: 15.12.2022 12:04
Кількість переглядів: 132

Фото без описуБіля навчальних закладів с.Задвір’я та Полоничі облаштовано чотири велостоянки по шість місць кожна. Їх закуплено за кошти фірми «Акріс-Захід». У планах також облаштувати велостоянку на території школи с.Полтва.

Учні цих шкіл найбільше користуються велосипедами, і відтепер вони матимуть облаштовану інфраструктуру для тимчасового зберігання велосипедів. І це завдяки фірмі «Акріс-Захід», яка орендує на території цих сіл паї. Вони фінансового допомогли, а конструкцію розфарбував староста Едуард Марціняк.

Фото без описуНе лише учні їздять на велосипеді, але й вчителі. Їм усім доводилось кидати велосипеди в шкільному дворі. Тепер для велосипедів облаштовані зручні стоянки.

Красненська селищна рада висловлює щирі слова подяки керівництву фірмі за допомогу в облаштуванні парковок для «залізного коня».

Нагадаємо, що наприкінці червня 2022 року виконавчий комітет Красненської селищної ради прийняв рішення про затвердження Концепції розвитку велосипедної інфраструктури громади на 2022-2032 роки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь