Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проекту Детального плану території (ДПТ) та звіту про стратегічну екологічну оцінку (СЕО)

Дата: 27.03.2023 11:37
Кількість переглядів: 157

  1. Проект детального плану території для будівництва та обслуговування виробничо-складських приміщень в межах вулиці І. Франка в смт. Красне Красненської селищної ради Золочівського району Львівської області.

Земельна ділянка, передбачається для виробництва та обслуговування виробничо-складських приміщень з цільовим призначенням з КВЦПЗ 11.02 «для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості» V класу шкідливості.

  1. Орган, що прийматиме рішення про затвердження ДПТ та Звіту про СЕО – Красненська селищна рада.

Розробник ДПТ – ТОВ ПО «УкрЗахідУрбанізація».

Розробник СЕО – ТОВ «Еко Центр Проект».

  1. Процедура громадського обговорення та строки подання пропозицій та зауважень у процесі здійснення СЕО здійснюється відповідно до ЗУ «Про стратегічну екологічну оцінку», а саме:

а) дата початку проведення громадського обговорення та строки обговорення – 30 днів з дня оприлюднення повідомлення до 21.04.2023 р.;

б) способи участі громадськості: надання пропозицій і зауважень до закінчення терміну громадського обговорення на поштову адресу: krasne-otg@ukr.net.

в) дата, час і місце проведення запланованих громадських слухань:

25.04.2023 року на 11:00 год. в приміщенні Красненської селищної ради Львівської області (Львівська обл., Золочівський район, смт. Красне, вул. Івана Франка, буд. 2а).

г) Ознайомитися з проектом і надати зауваження та пропозиції щодо проекту ДПТ та звіту про СЕО можна за адресою: Красненська селищна рада (Львівська обл., Золочівський район, смт. Красне, вул. Івана Франка, буд. 2а). з дня оприлюднення повідомлення  до 21.04.2023 р.

ґ) Розпорядником інформації щодо стану довкілля та інформації пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується ДПТ є Красненська селищна рада.

4) Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту ДПТ та звіту про СЕО: не передбачено.
 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь