Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

Відбулися майстер-класи із декорування вербових гілок та оздоблення великодніх яєць

Дата: 05.04.2023 20:12
Кількість переглядів: 150

Фото без описуВербна неділя вже близько, тому до неї активно починають готуватися. Наприклад, сьогодні в приміщенні КЗ "Публічна опорна бібліотека ім. Івана Тиктора" наші невтомні працівниці-трудівниці провели для дітей майстер-клас із декорування вербових гілок.

Кожен учасник заходу підходив творчо, з любов’ю і натхненням, оздоблюючи вербу різноманітними прикрасами: травами, сухоцвітами, елементами декору. Для учасників заходу бібліотека провела народознавчу мандрівку, де діти дізналися історію свята, традиції, чому Вербна неділя називається саме так, цілющі властивості верби і що не можна робити у цей день.

Фото без описуА вчора, відбувся майстер-клас: "Оздоблення Великоднього яйця в техніці декупаж". Працівниці книгозбірні підготували цікаву презентацію про декупаж писанок, а також допомагали дітям безпосередньо у декоруванні писанок. Учасників гуртка зацікавила ця незвична техніка оздоблення, адже цей спосіб дуже цікавий і доволі простий.

Діти отримали позитивні емоції від майстер-класу, адже їхні писанки будуть красуватимуться у Красненському Великодньому саду.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь