Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

У Задвір’ї відбувся шаховий турнір серед школярів

Дата: 07.04.2023 16:22
Кількість переглядів: 226

Фото без описуСьогодні на базі Задвір`янського опорного ЗЗСО І-ІІІ ступенів відбувся Перший шаховий турнір серед школярів, ініційований депутатом селищної ради Степаном Вольським, за підтримки селищного голови Романа Фурди, з метою популяризації шахової гри, виявлення талановитих дітей та інтелектуального розвитку.

Участь у змаганнях взяли понад 30 учасників, зокрема, школярі Задвір’янської опорної школи, Полоницької та Полтвівської філій Задвір’янського опорного закладу, Андріївської школи та Буської гімназії. Інтелектуальні змагання проходили у чотирьох категоріях: «Школярі до 14 років», «Школярі після 14 років», «Дівчата» та «Хлопців, які займаються у шахових гуртках».

Фото без описуЗмагання проходили у дружній атмосфері. Спостерігаючи за учасниками змагань, в них відчувалося велике бажання до гри: проявити свої найкращі здібності. Усі підтримували та вболівали один за одного.

Привітав учасників у стінах школи директор школи, депутат селищної ради Антін Максимів, який радо підтримав ідею створення шахового гуртка на базі школи.

Фото без описуСелищний голова Роман Фурда зауважив, що і організатори, і учасники отримали масу задоволення від змагань.

«Я впевнений, що такі турніри потрібні, бо шахи це найбільш інтелектуально-спортивна гра. Маємо в планах започаткувати гарну традицію інтелектуальних змагань, перший крок цьому дав Степан Вольський – людина, яка живе спортом та дбає за спорт. Тому дякую всім, хто нині долучився до змагань і бажаю здобувати нові перемоги», - сказав Роман Фурда

Фото без описуДалі відбулось офіційне нагородження за участю організатора Степана Вольського, селищного голови Романа Фурди та директора школи Антіна Максиміва. Фіналістів нагородили Грамотами та Кубками.

📌Отже, у категорії «До 14 років» І місце – Дем’ян Гойчук, 4 клас, с.Задвір’я; ІІ місце – Роман Колтун, 6 клас, с.Полоничі;, ІІІ місце – Богдан Майстришин, 6 клас, с.Полоничі.

Фото без опису📌У категорії «Після 14 років» перше місце виборов – Руслан Савчин, 11 клас, с.Задвір’я; ІІ місце – Святослав Марціняк, 8 клас, с.Полоничі; ІІІ місце – Олег Михальчук, 9 клас, с.Полоничі.

📌У категорії «Дівчата» здобула І місце – Анастасія Салабай, 10 клас, с.Задвір’я; ІІ місце – Анастасія Любінська, 7 клас, с.Полоничі; ІІІ місце – Роксолана Марціняк, 6 клас, с.Полоничі.

📌У категорії серед хлопців, які займаються в шахових гуртках, І місце – Віталій Янів, 10 клас, с.Андріївка; ІІ місце – Артем Солодовніков, 8 клас, Буська гімназія; ІІІ місце – Юрій Березяк, 8 клас, Буська гімназія.

Не лише інтелектуально, але й творчо. Напередодні турніру у Задвір’янській школі провели конкурс малюнків з шахматної тематики. І сьогодні з-понад 20 творчих робіт було визначено трійку кращих: І місце – Юлія Завалій, 8 клас, Задвір`я; ІІ місце – Наталія Гаврилюк, Полоничі; ІІІ місце – Валентина Майстришин, с.Полоничі.

Фото без описуОрганізатор дійства Степан Вольський запевняє, що сьогоднішній шаховий турнір – це лише початок спортивних змагань, які плануються провести по території громади, зокрема, з інших видів спорту – волейболу, мініфутболу.

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь