Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

Виконком розглянув важливі питання

Дата: 13.04.2023 20:06
Кількість переглядів: 176

Фото без описуСьогодні 13 квітня відбулось оперативне засідання виконавчого комітету селищної ради на якому розглянуто термінові питання, а саме:

Надали висновки органу опіки та піклування – виконавчого комітету Красненської селищної ради про встановлення порядку побачень бабці з малолітнім онуком та про доцільність позбавлення батьківських прав;

Оскільки уже з понеділка 17 квітня весь електронний документообіг у Красненській селищній раді буде здійснюватись у системі СЕВ ОВВ «МЕГАПОЛІС» з метою захисту інформації, що надається на електронних носіях (враховуючи воєнний стан), прийнято рішення «Про затвердження Порядку роботи в системі електронного документообігу Красненської селищної ради та її виконавчих органів.

Надали дозвіл для встановлення циркового намету для проведення вистав цирку-шапіто «Wonderland» 21 квітня 2023 року (один день), в смт.Красне по вул.Івана Франка (біля супермаркету «Рукавичка»). Організатору забезпечити: створення необхідних умов для відвідувачів із дотриманням карантинних вимог, норм техніки безпеки, охорони життя і здоров'я громадян, дотримання заходів безпеки в умовах воєнного стану, дотримання громадського порядку, утримання території в належному санітарному стані згідно з Правилами благоустрою території, після проведення заходів упорядкувати територію, на якій було розміщено цирк шапіто та прибрати рекламну продукцію, розміщену на території громади, укласти договір на вивезення твердих побутових відходів з Красненським селищним комунальним підприємством, розміщення циркового намету погодити з Відділенням поліції №2 Золочівського РВП ГУНП у Львівській області (м.Буськ, вул.Київська, 3).

Відповідальність за технічну та пожежну безпеку своїх об’єктів, безпеку, збереження життя і здоров'я відвідувачів несе ФОП Довгай Сергій Олександрович.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь