Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

З вуличним освітленням – мешканці вулиць Надбережна та Бічна Пророка Іллі в смт.Красне

Дата: 20.04.2023 15:39
Кількість переглядів: 109

Фото без описуЗ метою забезпечення комфортних умов проживання мешканців громади проводиться відповідна робота щодо розширення мережі вуличного освітлення. Відтак, по вулицях Надбережна та Бічна Пророка Іллі в смт.Красне встановлено вуличне освітлення, де облаштувано нові енергозберігаючі світильники, які мають високу світлову ефективність.

Загальна протяжність встановлення системи вуличного освітлення по вулиці Надбережна – 260 метрів, по вулиці Пророка Іллі – більше 120 метрів.

Роботи з модернізації системи вуличного освітлення в населених пунктах громади також ведуться. Просимо жителів громади зрозуміти, що миттєво вирішити всі наявні проблеми в громаді неможливо. Попри війну, шукаємо можливості для належного розвитку благоустрою в громаді, але реалії сьогодення – пошук фахівців, яких бракує через постійний призов на військову службу.

Фото без описуРазом з тим запевняємо, комунальним підприємством та керівництвом громади і надалі докладаються всі зусилля щодо покращення роботи і розповсюдження мережі вуличного освітлення громади.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь