Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

У смт.Красне провели тренінг з надання першої домедичної допомоги

Дата: 12.07.2023 14:51
Кількість переглядів: 107

Фото без описуСьогодні медичні працівники Львівського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, станції ЕМД Буськ, завітали у селище Красне, щоб розповісти як розпізнати небезпечні симптоми та надати допомогу.

Основна мета тренінгу: ознайомитись та практично оволодіти основами домедичної допомоги, що надається людьми, які не мають спеціальної медичної підготовки, з застосуванням на місці події найпростіших засобів до прибуття медичного працівника.

Фото без описуНа тренінгу кожен зміг дізнатись про основні принципи та техніки надання першої домедичної допомоги, такі як серцево-легенева реанімація та зупинка кровотеч. Крім цього, учасникам розказали, як розпізнати небезпечні симптоми та діяти в надзвичайних ситуаціях.

Учасники тренінгу задоволені отриманими базовими навичками. Також такі тренінги будуть проведені в інших населених пунктах Красненської територіальної громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь