Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

Красненська ТГ отримала від німецьких друзів дві пожежні машини

Дата: 21.07.2023 12:52
Кількість переглядів: 84

Фото без описуНімецькі друзі з магістрату міста Melsungen (Мельсунген) передали у якості гуманітарної допомоги дві пожежні машини Volkswagen зі всім устаткуванням.

На українській землі німецьку делегацію, яку очолив член міської ради в Мельзунгені Timo Riedemann, привітала делегація Красненської громади у складі селищного голови Романа Фурди, секретаря ради Світлани Дідух, заступника селищного голови Андрія Лащука, секретаря виконавчого комітету Богдана Глови, головного спеціаліста із зв`язків з громадськістю та ЗМІ Романа Матвіюка.

Фото без описуСелищний голова Роман Фурда подякував німецьким друзям, що вони вирішили підтримали нашу громаду в такий важкий час, знаходячи для цього можливості та ресурси.

«У період повномасштабної війни надзвичайно важливо відчувати, що є підтримка від партнерів та друзів з-за кордону. Дякую Вашій громаді за допомогу. Ми відкриті до подальшої співпраці та партнерства», - зазначив Роман Фурда.

Фото без опису«Рішення відправити два транспортні засоби в Україну демонструє прихильність і солідарність пожежної бригади Melsungen та її екстрених служб, які дбають про безпеку не лише свого міста, а й людей в інших країнах, які цього потребують. Транспортування пожежної техніки в Україну стало можливим завдяки добровільній участі вогнеборців», - розповів член міської ради в Мельзунгені Timo Riedemann.

У пожежних машинах кожна цистерна вміщує п’ятсот літрів води, є тут все необхідне і пожежно-технічне оснащення, й аварійно-рятувальний інструмент.

Фото без описуВарто зазначити, що залучив благодійну допомогу з Німеччини бродівчанин Павло Кулінець, який постійно тримає комунікацію із закордонними партнерами.

Під час зустрічі українсько-німецька делегація обмінялись пам’ятними сувенірами та поспілкуватись про розвиток громад, їх історію, культуру, освіту, туризм. Обидві сторони домовились продовжити співпрацю.

Загалом, у містечко Мельзунген проживає 14 тисяч мешканців. Відоме як туристичне місто за межами Північного Гессену. Тут різноманітність природи, співіснування всіх поколінь, історичні фахверкові будинки і сучасна промислова культура. Діють добровільні пожежні команди.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь