Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

Виконком: важливі питання розглянуто

Дата: 20.09.2023 09:57
Кількість переглядів: 337

Фото без описуВчора 19 вересня під головуванням селищного голови Романа Фурди відбулось 84-тє засідання виконавчого комітету Красненської селищної ради, на якому розглянули соціальні питання, результати конкурсу з вивезення ТПВ, питання медицини, ЦНАПУ, ремонтів доріг та інші…

Тепер детальніше:

Надали дозвіл на тимчасовий виїзд за кордон дитини у супроводі бабусі, а також дозволили дарування житлового будинку та земельної ділянки, де зареєстрований неповнолітній, враховуючи інтереси дитини. Відрядили депутата селищної ради для участі в медичному Конгресі.

Затвердили Протокол засідання конкурсної комісії про проведення конкурсу з визначення виконавця послуг з вивезення твердих побутових відходів на території Красненської територіальної громади та текст договору про надання житлово-комунальних послуг з вивезення ТПВ. Вивіз твердих побутових відходів і надалі здійснюватиме Красненське СКП.

Обговорили питання галузі медицини та внесли зміни до показників селищного бюджету. Зокрема підтвердили виділені з обласного бюджету кошти в сумі 3 689 579 грн. на будівництво приміщення для Центру надання адміністративних послуг Красненської селищної ради. На галузь освіти з місцевого бюджету профінансовано послуги із заміру опору ізоляції електромережі та послуг технічної перевірки електролічильника, а також приєднання до газорозподільної системи ЦНАПу. Додано 25 тис. грн. на капітальний ремонт вул. Рудка в селі Андріївка, яких бракувало.

Надали дозвіл на зріз дерев у сквері в селі Андріївка та на території Красненської лікарні.

Також селищний голова Роман Фурда повідомив, що з питання ремонту автомобільної дороги загального користування Красне-Утішків С140211 він провів консультації з місцевими підприємцями, не дивлячись, що дана дорога є у підпорядкуванні Львівської обласної військової адміністрації. Проте обласна влада стверджує, що немає можливості повністю відремонтувати цю дорогу, хіба частину, тому селищний голова і залучив до тієї справи місцевий бізнес. Громада села Утішків наполегливо вимагає ремонту тієї дороги і уже цього року люди перекривали проїзд транспорту на цій дорозі. Наразі бізнес обіцяє біля 12,5 млн. грн.. а область біля 5 млн. грн.. Було затверджено відповідний кошторисний розрахунок. Ремонт заплановано провести найближчим часом.

Обговорили інші господарські питання, зокрема підтримки військових та майбутнього бюджету. Наразі відомо, що на державному рівні з місцевих громад на наступний рік намагаються забрати значну частину бюджету (до 60%). Це, на думку членів виконкому, може просто паралізувати роботу органу місцевого самоврядування. Але сподіваємося на краще.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь