Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

Будівлю Народного дому с.Андріївка продовжують приводити до ладу

Дата: 15.10.2023 15:33
Кількість переглядів: 136

Фото без описуСелищний голова Роман Фурда та староста Андріївського старостинського округу Мирослава Когут ознайомились із ходом робіт, що проводяться у будівлі, яка ще донедавна була у занедбаному стані. Вже майже півроку тут ініціативна група села за підтримки селищного голови проводить роботи з облаштування комфортних умов для проведення культурно-просвітницьких заходів.

Директорка Народного дому Емілія Подолюх без вихідних працює у закладі, щоб якомога швидше діти змогли себе почувати затишно і мали улюблене місце для дозвілля.

Фото без описуРаніше ми розповідали, що на першому поверсі будівлі облаштовано невеличку сцену та крісла для проведення культурних заходів, а зараз – на другому поверсі активно тривають облаштування двох кімнат для проведення різних гуртків, зокрема з рукоділля, вокалу, танців, боксу.

Для облаштування цих кімнат, завдяки перемозі в конкурсі місцевих ініціатив, що проводила селищна рада, закуплено вісім дверей та шість вікон. Зусиллями мешканців села здійснено заміну електропроводки в кімнатах. Наразі тривають штукатурні роботи. Приємно, що також проведено облаштування простору у місцевій бібліотеці.

У ремонт кімнат вкладаються небайдужі мешканці, місцеві депутати спільно із селищною радою. Усі без винятку намагаються докласти максимум зусиль, щоб колишня занедбана будівля отримала нове дихання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь