Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

Громадська презентація Стратегії розвитку

Дата: 08.12.2023 08:13
Кількість переглядів: 174

Фото без описуВчора відбулося засідання Робочої групи з розробки Стратегії розвитку Красненської громади, під час якого було розглянуто громадську презентацію.

Зеновій Сірик, експерт з регіонального розвитку міжнародної програми U-LEAD зазначив, що громадська презентація Стратегії є результатом об'єднаної праці ініціативних громадян, які прагнуть покращити нашу громаду та забезпечити стабільний, розвинутий майбутній шлях.

Фото без описуЗа словами селищного голови Романа Фурди, для залучення коштів, інвесторів Стратегія - це те, що є ключовим. Жодна країна не хоче співпрацювати з громадою в якої немає Стратегії розвитку. Особливо, коли в країні ще й воєнний стан. Потрібна Стратегія й загалом громаді. Люди мають розуміти куди ми рухаємося та що з цього буде. А для влади - це вектор руху та роботи.

Під час засідання присутні обговорили рекомендації й зауваження.

Наразі триває етап доопрацювання проєкту Стратегії, збір ідей, після цього Стратегію депутати розглянуть на сесії селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь