Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

Шановні представники засобів масової інформації Золочівщини!

Дата: 06.06.2024 10:21
Кількість переглядів: 88

Щиро вітаю Вас із професійним святом – Днем журналіста України! 

Фото без описуУ цей святковий день хочу подякувати вам за плідну співпрацю та можливість бути почутими й зрозумілими для різної вашої аудиторії. Адже саме ви пишете історію сьогодення, забезпечуєте право громадян на одержання найбільш повної і точної інформації, саме завдяки вам мешканці громади дізнаються про діяльності селищної ради та про розвиток всіх сфер і галузей. 

З давніх часів журналістів називають четвертою владою, і це не дивно, адже правда та об’єктивність – справжня зброя! Інформаційні технології стрімко й невпинно змінюються, як і саме життя, проте журналістське слово  має щораз більшу вагу у суспільстві. Воно може згуртувати народ або ж розділити його. 

Сьогодні, в часи протистояння військовій та інформаційній агресії з боку рф, від професійності та патріотичності кожного українського журналіста значною мірою залежить наближення нашої Перемоги.  

Журналісти Золочівщини - справжні професіонали, знавці своєї справи, які завжди тримають руку на пульсі життя громад, достовірно, вчасно та об'єктивно висвітлюють події району та громад. Тож ваш внесок у розвиток інформаційного простору району важко переоцінити.  

У день вашого професійного свята бажаю вам вдосконалення і зростання в професії, яскравих матеріалів, невичерпної енергії та творчих ідей. Хай з кожним днем чисельність вдячної вам аудиторії тільки збільшується, а нові проекти приносять задоволення та бажання творити й підкорювати нові вершини на ниві журналістики.  

Висловлюю щирі слова подяки творчим колективам редакцій Золочівщини: 

✅газеті “Воля народу”,  

✅Буському радіомовленню,  

✅інтернет-виданню “Буський медіа портал”,  

✅інтернет-порталу “Золочів.нет”,  

✅інтернет-виданню “Буськ.онлайн”,  

✅газеті “Народне слово”. 

З повагою, селищний голова Роман ФУРДА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь