Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

Відзначили нашого фермера

Дата: 20.06.2024 18:29
Кількість переглядів: 96

Фото без описуУ сучасному світі, коли війна змушує нашу країну шукати шляхи забезпечення власної безпеки і стійкості, аграрний сектор виявляється одним із важливих стовпів національної економіки.

В рамках відзначення Дня фермера у Львові представники області від Міністерства аграрної політики та продовольства привітали та відзначити голову фермерського господарства "Бортків" Володимира Магеру. Його внесок у розвиток сільського господарства неоцінений, особливо в умовах важких випробувань, які стаються перед нашою країною.

Як зазначає начальник відділу земельних відносин та екології Красненської селищної ради Любомир Троць, фермерство в Красненській громаді не лише забезпечує продовольчу безпеку, але й є важливим стимулом для розвитку сільських територій, збереження екологічного балансу та підтримки сімейних господарств. У цих умовах, де кожна грань національного життя стає важливою, фермери виконують місію не тільки виробництва продуктів, а й збереження національного духу та стійкості.

Фото без описуВолодимир Магера, як лідер господарства, є прикладом досвідченого та відданого фермера, чий внесок в розвиток сільськогосподарського сектора неоцінений. Вже понад 15 років займається вирощуванням зернових культур (крім рису), бобових культур і насіння олійних культур. Звичайно, що найбільша проблема - це мобілізація, яка забирає чимало фахівців. Попри складну ситуацію підприємство продовжує допомагати ЗСУ.

Володимиру Магері і всім фермерам, які продовжують працювати навіть у найважчі часи, висловлюємо щиру вдячність та бажаємо подальших успіхів у їхній важливій місії забезпечення продовольчої безпеки та економічного зростання України.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь