Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

Спортивний дух і національна свідомість: велопробіг в честь Дня Конституції України

Дата: 28.06.2024 22:09
Кількість переглядів: 75

Фото без описуЗ нагоди Дня Конституції України населеними пунктами Андріївського старостинського округу відбувся патріотичний велопробіг.

Організатором дійства виступив Народний дім с.Андріївка (кер.Емілія Подолюх), при підтримці місцевої бібліотеки, народних домів с.Скнилів та Бортків, а також старости Андріївського старостинського округу Мирослави Когут.

До спортивного заходу долучились працівники закладів культури, староста старостинського округу, молодь та діти різного віку, найменшому учаснику – 3,5 роки.

Фото без описуРозпочався старт велопробігу від приміщення Народного дому с.Андріївка. З патріотичною символікою учасники проїхалися до с.Бортків, через с.Мала Вільшанка та с.Скнилів і у зворотньому напрямку. Спільно провели молитву у населених пунктах біля могил наших загиблих Героїв та відвідали впорядковане місце джерела у с.Бортків, де встановлена фігура Матері Божої.

Дякуючи наших депутатам селищної ради Роману Башку та Володимиру Магері учасники заходу були забезпечені смачним морозивом та водою.

Фото без описуЯк зазначають організатори, головним завданням велопробігу було виховання почуття патріотизму й духовності, національної свідомості, любові до свого народу, його історії, держави, рідної землі, родини, гордості за минуле й сучасне – якостей, які безпосередньо впливають на досягнення високого рівня обороноздатності держави та зміцнення її могутності на основі героїчних прикладів історії українського народу, національно-визвольних рухів та сучасних Збройних Сил.

Фото без описуЗагальна довжина маршруту велопробігу становила майже 17 км, яку учасники зуміли подолали за 2 години із зупинками.

Пам'ять про героїв нашого краю навічно залишиться в сторінках історії, а патріотизм у молодого покоління виховуватиметься на прикладах сміливих земляків, які мужньо відстоювали і відстоюють незалежність України та віддали і віддають свої життя за Батьківщину!

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь