Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

Народний дім села Бортків “засяяв” по іншому 

Дата: 10.07.2024 11:17
Кількість переглядів: 69

Фото без описуНещодавно завершено роботи по заміні вікон та вхідних дверей в Народному домі с.Бортків. Ці заходи були на першому місці по створенню належних умов щодо перебування в закладі культури. 

Відповідно до проекту, який проходив минулого року в серпні місяці, за ініціативи Красненської селищної ради під керівництвом селищного голови Романа Фурди та Відділу освіти, культури, розвитку туризму, молоді та спорту Красненської ТГ (т.в.о.начальника Олена Ільницька), було прийнято рішення щодо заміни 13 штук вікон, підвіконня та відливи. А також у відповідь на звернення, щодо заміни вхідних дверей , здійснено заміну вхідних дверей.  

Фото без описуОсновна мета проекту - облаштування належних умов для культурного розвитку та дозвілля Народного дому села Бортків. Фінансування проекту відбулося за внеску Красненської селищної ради (70%) та за внески грантодавців (30%) , а саме: 

Магера Володимир Іванович (ФГ Бортків в сумі 10 000 грн); 

Папроцький Орест Васильович та Папроцький Роман Васильович (ПП Агрофірма Лугове в сумі 20 206.грн); 

ФОП Семеряк Сергій Степанович (в сумі 5 000 грн);  

Дольний Зеновій Богданович (ТОВ "Гарбузівські курчата" в сумі 5 000 грн). 

Допомагала в написанні проекту староста Андріївського старостинського округу Мирослава Когут. 

“Дякуємо за створені комфортні умови для дітей щодо розвитку їх талантів, корисного проведення дозвілля, а також створення зручностей для перебування глядачів у залі під час концертів, зборів та зібрань різного роду, - каже директорка Народного дому Наталія Солотва. - А найголовніше це - зменшення ризику травмувань під час перебування в народному домі. Всі масові заходи в нашому Народному домі проходять не марно, кожного разу тут збирають великі не тільки фінансові додати а й харчово-побутові збори на підтримку ЗСУ! Лише за минулий рік нам вдалося зібрати більше 70 тис. грн А також щиро вдячні нашим грантодавцям за розуміння важливості проекту та їхні фінансові вклади. Тепер наш Народний дім має кращий естетичний вигляд та є теплозберігаючим. Не зважаючи що в країні війна - ми працюємо! Дякуємо нашим ЗСУ за можливість працювати і втілювати свої мрії!”. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь