Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

Красненська селищна рада виділила 350 тис грн на підтримку ЗСУ

Дата: 11.07.2024 16:18
Кількість переглядів: 69

Фото без описуВід початку повномасштабного вторгнення російської федерації в Україну  Красненська селищна рада бере активну участь у допомозі Збройним Силам України, виділяючи кошти, закуповуючи необхідне обладнання та інші матеріали, організовуючи благодійні заходи, співпрацюючи з небайдужими жителями, підприємцями та закордонними друзями.  

Розглянувши листи-звернення від двох військових частин, у якій проходять службу наші земляки, селищна рада сьогодні на черговій сесії ради виділила кошти у сумі 200 тисяч гривень на виконання Комплексної програми підтримки ЗСУ та інших воєнізованих підрозділів, що беруть безпосередню участь у бойових діях, пов’язаних з захистом незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України на 2022-2024 роки.

Ще також 150 тисяч гривень було виділено для придбання квадрокоптера DJI Mavic 3 T. Завдяки даному квадрокоптеру наші військові будуть якісніше виконувати бойові завдання із протидії збройної агресії рф.  

Наші Захисники – це люди, які на межі можливостей виборюють свободу та незалежність для нас усіх. Ми їм низько вклоняємося і дякуємо за захист нашої України! Красненська громада і надалі буде  допомагати  у придбанні необхідного для ЗСУ обладнання! Слава воїнам-захисникам!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь