Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

"Енерджі" зарядили Болгарію: повертаються додому з чотирма кубками

Дата: 13.07.2024 15:19
Кількість переглядів: 64

Фото без описуВчора, на закритті міжнародного фестивалю-конкурсу «Art Wave» у Болгарії відбулося ще одне нагородження для українського зразкового-хореографічного колективу "Енерджі" (кер.Ірина Сторонянська).

Вихованцям колективу вручили новий кубок «Зірки фестивалю», що підтверджує їхній успіх, високий рівень мистецької майстерності та таланту.

"Енерджі" здобули цей престижний приз завдяки своїй неперевершеній техніці, емоційній виразності та творчому підходу до танців.

Відзначимо, що успіх "Енерджі" є результатом не лише таланту та працьовитості кожного вихованця, але й професіоналізму керівника Ірини Сторонянської та всього батьківського колективу. Вони здатні не лише вражати своїми виступами, а й надихати на мистецькі досягнення та взаємодію.

Повертаючись додому з чотирма кубками, "Енерджі" підтверджують своє місце серед найталановитіших та найуспішніших хореографічних колективів не лише в Україні, а й за кордоном.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь