Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

Презентація книги Валентини Лотоцької "Вогонь герані": поезія, що пронизує душу

Дата: 16.07.2024 20:41
Кількість переглядів: 71

Фото без описуПрихильники поезії отримали особливий подарунок, адже сьогодні, 16 липня, у приміщенні КЗ "Публічна опорна бібліотека ім. Івана Тиктора відбулась презентація нової книги "Вогонь герані" від талановитої нашої землячки, педагогині Валентини Лотоцької.

Ця видатна поетеса, авторка численних поетичних збірок і членкиня Національної Спілки письменників України та Спілки Слов'янських письменників, презентувала нову книгу, яка складається з кількох розділів.

Книга відкриває перед читачем глибоку та вразливу тему сучасної війни, висвітлює філософські відносини авторки зі світом, вірою, духовністю і близькістю до Бога. Учасники заходу мали унікальну можливість насолодитися віршами з цієї нової збірки, виконаними на самому високому рівні.

Музичні виступи лунали від вокального гурту "Красняночки" під керівництвом Олени Сілковської та талановитої Уляни Прокопюк, а також імпровізована сценка про життя поетеси та її музи, додали святу неповторний колорит та особливий шарм.

Бажаємо Валентині Олександрівні безмежного натхнення для подальшої творчості, стійкості та внутрішньої гармонії. Хай її слова продовжують доторкатися до сердець читачів, надихаючи та даруючи любов.

Не пропустіть шанс поглибити своє знайомство з поезією Валентини Лотоцької, замовивши її збірку "Вогонь герані" у бібліотеці.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь