Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

Красненська громада придбала та передала захисникам сучасний засіб РЕБ

Дата: 24.07.2024 10:09
Кількість переглядів: 66

Фото без описуЗасоби радіоелектронної боротьби (РЕБ) для наших військових стають все більше актуальними, так як дрони ворога дошкуляють на полі бою. Тому на виконання запиту від наших військових, за ініціативи селищної голови Романа Фурди, придбано та передано оборонцям систему РЕБ для автомобіля/окопна 4 діапазонна DELTA-TEC-Loli 2.1.

«Важливість засобів радіоелектронної боротьби (РЕБ) на фронті вже розуміє кожен – це захист від FPV дронів для наших військових, - каже селищний голова Роман Фурда. – Наші захисники віддано тримають позиції. Проте їх щоразу атакують FPV-дрони противника. Надіємось, що даний засіб РЕБ дозволить вберегти не одне життя наших Захисників! У рамках прийнятої Програми підтримки військових закуплено цей засіб за кошти платників податків нашої громади (190 тис.грн). Щиро дякуємо нашим захисникам і захисницям за кожен прожитий день!», - зазначив Роман Фурда.

Фото без описуНа сьогодні засоби РЕБ мають критично важливе значення для сучасних бойових дій. Вони дозволяють виявляти та придушувати радіосигнали противника, знижуючи його ефективність його комунікацій та управління. Це забезпечує перевагу на полі бою та підвищує безпеку наших військових підрозділів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь