Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

Герой навічно в пам'яті - на небі й на рідній землі

Дата: 23.07.2024 18:10
Кількість переглядів: 95

Фото без описуЗнову сльози й горе, стають на коліна люди, об’єднані непоправною втратою: відбулось прощання з 29-річним Героєм ВІЛЬЧИНСЬКИМ Андрієм Михайловичем, мешканцем с.Задвір'я. Шанування воїну висловили численні земляки, рідні, військовослужбовці – живими квітами обклали його домовину, гіркими сльозами її окропили.

Андрій був призваний на військову службу 24 лютого 2022 року. Служив молодшим сержантом військової частини 80-ї окремої десантно-штурмової Галицької бригади. Загинув 20 липня 2024 року в м.Барвінкове, що на Харківщині.

З усіма військовими почестями Героя похоронили у селі Задвір’я, відповідно до поховального церемоніалу загиблого військовослужбовця, рідним Героя на цвинтарі було вручено Державний прапор України, що ним була вкрита труна воїна, і під яким він боровся за Перемогу.

Назавжди у нашій вдячній пам’яті ім’я Героя-воїна, Андрія Вільчинського. Він віддав своє життя за незалежність і територіальну цілісність.

Завдяки таким Героям, як він, Україна є і буде!

У цей надзвичайно важкий час ми низько схиляємо голови у скорботі та висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким Героя. Важко знайти слова втіхи, неможливо заспокоїти біль та гіркоту втрати. Кожен загиблий воїн – це болючий шрам на душі кожного з нас.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь