Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

Медиків КНП «Красненська міська лікарня» привітали з прийдешнім професійним святом

Дата: 26.07.2024 17:44
Кількість переглядів: 100

Фото без описуНапередодні Дня медика, професійного свята всіх медичних працівників, у приміщенні КНП «Красненська міська лікарня» відбулася урочиста подія, присвячена подяці працівникам охорони здоров’я. У святковій обстановці селищний голова Роман Фурда, директор лікарні Володимир Замроз та голова районної організації Львівського братства ветеранів ім. Генерала Шухевича Мар’ян Длугош висловили подяку за сумлінну працю та професіоналізм медичного персоналу.

Фото без опису«День медика – це чудова можливість ще раз подякувати вам за ваш професіоналізм, відданість справі та невтомну працю, особливо в умовах війни. Ваше розуміння, жертовність і особистий внесок у розвиток охорони здоров’я є неоціненними», – зазначив Роман Фурда під час урочистої зустрічі.

Селищний голова побажав медикам та їх родинам міцного здоров’я, оптимізму, наснаги, злагоди, благополуччя, миру і спокою.

Фото без описуДиректор КНП «Красненська міська лікарня» Володимир Замроз висловив слова вдячності селищному голові Роману Фурді, депутатському корпусі та виконавчому комітету за постійну підтримку й допомогу у розв'язанні проблем. Він також поділився досягненнями лікарні: цього року вдалося заключити додаткові чотири медичні послуги, а на наступний рік планується додати ще три. Крім того, Володимир Замроз зазначив, що у лікарні працюють три інтерни, а з 1 числа до лікарні приєднається новий лікар сімейної медицини, що дозволить підвищити якість медичної допомоги для пацієнтів.

Фото без описуЗа багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, відданість справі та активну громадянську позицію та з нагоди Дня медичного працівника, Подяками голови Львівської обласної ради були відзначені найкращі працівники КНП «Красненська міська лікарня»:

ЧУПІНЬ Надія Василівна, біохімік»;

ФЕРЕНЦ Тетяна Степанівна, старша сестра медична;

ЯРЕМА Марія Богданівна, лікар загальної практики-сімейної медицини;

ПЕТРЕНКО Андрій Юрійович, лікар акушер-гінеколог.

Фото без описуГрамотами Красненського селищного голови за сумлінну працю, постійну допомогу в галузі охорони здоров'я, високий професіоналізм, чуйність, милосердя та з нагоди Дня медичного працівника відзначені:

МИХАЛЬЧУК Тетяна Вадимівна, лікар-акушер-гінеколог;

МАЙБОРОДА Галина Іванівна, сестра медична палатна хоспісного відділення;

ПЕТРЕНКО Мар’яна Василівна, медичний директор, лікар-терапевт;

КОТУЛА Ольга Володимирівна, завідувачка ФАПу с.Острів та с.Балучин, фельдшер

СОЛОТВА Роман Богданович, завідувач господарством.

Фото без описуТакож за вагомі особливі заслуги в своїй професійній діяльності, дбайливе ставлення до своїх обов'язків та з нагоди – Дня медичного працівника від голови крайового Львівського Братства ветеранів ім.Генерала Р.Шухевича Подяками відзначені:

ЗАМРОЗ Володимир Степанович, директор лікарні;

ТКАЧЕНКО Ірина Орестівна, завідувачка хоспісного відділення, лікар-терапевт.

Словом, свято стало нагодою не лише для привітань, але і для того, щоб ще раз визнати важливість роботи медичних працівників та їхню роль у підтримці здоров'я громади в складні часи.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь