Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

Красненська громада отримала подяку за фінансову підтримку ЗСУ

Дата: 27.08.2024 20:31
Кількість переглядів: 61

Фото без описуСьогодні до нас завітав керівник відділу цивільного військового співробітництва 3 окрема штурмова бригада Збройних Сил України Вадим Кудіяров. В ході візиту він передав селищному голові Роману Фурді подяку від командира бригади, полковника Андрія Білецького, за вагому фінансову підтримку, яка сприяла підвищенню боєздатності підрозділу.

Ця подяка є свідченням активної участі Красненської громади в боротьбі за незалежність нашої держави. Фінансова допомога, надана громадою, стала важливим внеском у забезпечення підрозділу необхідними ресурсами та підготовку до подальших операцій.

Під час зустрічі також обговорили питання подальшої співпраці між Красненською громадою та 3-ою окремою штурмовою бригадою у 2024 році. Планується продовжувати тісну взаємодію та надавати необхідну підтримку Збройним силам України.

"Підтримуємо Збройні Сили України і разом рухаємось до перемоги!" – наголосив Роман Фурда, селищний голова Красненської громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь