Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

Впевненими кроками рухаємось вперед

Дата: 29.08.2024 11:28
Кількість переглядів: 70

Фото без описуОблаштування приміщення ЦНАП Красненської територіальної громади активно триває. Наразі завершуються роботи як всередині будівлі, так і на прилеглій території. Відкриття нового ЦНАП заплановано на листопад цього року, і до того часу всі роботи мають бути повністю завершені. Спеціалісти продовжують працювати і надавати відповідні послуги.

Значна увага приділяється якості внутрішнього облаштування. Кожен куточок приміщення буде адаптований для зручності відвідувачів та ефективності роботи спеціалістів. Нові меблі, сучасне обладнання та зручності для відвідувачів – все це покликане створити комфортні умови для громадян та підвищити рівень обслуговування.

Фото без описуНе менше важливою є і територія навколо будівлі. Вже розпочато роботи з благоустрою, зокрема знесено прилеглу стару будівлю, де планують облаштування відповідної території. Це дозволить не лише покращити вигляд території, але й створити зручну та приємну зону для відвідувачів.

Наші спеціалісти, які будуть працювати у новому приміщенні, вже почали освоюватися на новому місці. Вони активно знайомляться з робочими процесами та обладнанням, щоб забезпечити найвищий рівень послуг.

Фото без опису«Запуск нового ЦНАП є важливим кроком у розвитку нашої громади. Він стане символом змін та покращення якості життя мешканців громади, в тому числі для військовослужбовців, їх сімей, забезпечуючи їм зручний доступ до адміністративних послуг», - наголосив селищний голова Роман Фурда.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь