A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

Красненський селищний голова Роман Фурда взяв участь в проведенні пожежниками наради з питань організації та здійснення заходів цивільного захисту на території громад

Дата: 30.03.2021 22:22
Кількість переглядів: 807

Фото без опису??Сьогодні, за участю працівників 14 Державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС України у Львівській області, Красненського селищного голови Романа Фурди, заступника голови Андрія Лащука старост Задвір’янського та Мармузовицького округу та спеціалістів громади було проведено семінар-нараду з питань організації та здійснення заходів цивільного захисту на території громади.

??Під час наради було доведено до всіх присутніх статистику надзвичайних ситуацій, пожеж та некласифікованих подій, які мали місце на території Красненської та Буської територіальних громад. Взаємодія служб цивільного захисту територіальної громади, оповіщення та евакуація населення, забезпечення пожежної безпеки під час весняно-літнього періоду на території населених пунктів Красненської територіальної громади. Наголошено про створення місцевої пожежної охорони (добровільних пожежних дружин) в територіальних громадах.

??Після даного заходу присутнім було продемонстровано пожежну техніку та пожежно-технічне обладнання, яке використовується під час ліквідації різних надзвичайних ситуацій. Також проведено пожежно-тактичне заняття біля адмінбудівлі.

За легендою навчання, умовна пожежа виникла в одному з кабінетів. В приміщенні адмінбудівлі на другому та третьому поверсі знаходилась людина, яка самостійно не могла вибратись, вогонь швидко поширювався в будівлі, утворилося щільне задимлення. Працівники адмінбудівлі, які вчасно виявили загорання, повідомили про пожежу Службу порятунку. Прибувши на місце події, вогнеборці, за допомогою автодрабини дістались до осередку загорання та врятували людину. Надзвичайники здійснили розвідку пожежі, та успішно ліквідували умовну пожежу.Фото без опису

??Окрім цього, доведено до присутніх, відповідальних за цивільний захист та старостів громад: запобіганню виникненню пожеж, небезпечних подій, надзвичайних ситуації і реагування на них, нормативно-правової бази з питань цивільного захисту тощо; наголошено про створення в вищевказаних громадах комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій і евакуаційної комісії також наголошено щодо створення у складі виконавчих органів вищевказаних громади, окремих підрозділ або призначення посадової особи за організацію виконання завдань цивільного захисту населення і територій громади від пожеж, небезпечних подій і надзвичайних ситуацій, визначення обов’язків стосовно координації й спрямування діяльності у сфері цивільного захисту, а також визначення завдань щодо реалізації заходів цивільного захисту для старост громади.

??Метою даних заходів було надання методичної допомоги представникам територіальних громад в частині організації заходів цивільного захисту та з питань службової діяльності з організації реагування на надзвичайні ситуації техногенного та природного характеру.

?У свою чергу, Красненський селищний голова Роман Фурда подякував рятувальникам та пожежникам за їхню невпинну працю у боротьбі з вогняною стихією, а також за вагому допомогу при цьогорічних снігових заметах.

Фото без опису Фото без опису
Фото без опису Фото без опису
Фото без опису Фото без опису
Фото без опису  

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь