A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

У селищі Красне громада вшанувала пам'ять Героїв України

Дата: 23.05.2021 23:29
Кількість переглядів: 530

   Сьогодні, біля пам’ятника Борцям за волю України, що в селищі Красне, відбулись заходи вшанування пам'яті Героїв України.Фото без опису

Фото без опису ??Віддали шану, вклонились світлій пам’яті, помолилися разом з отцем Юрієм Толочним селищний голова Роман Фурда, секретар ради Світлана Дідух, заступники голови Андрій Лащук та Ігор Шульга, секретар виконавчого комітету Богдан Глова, голова Спілки політичних в'язнів і репресованих Сергій Бондаренко, пластуни на чолі зі станичною Людмилою Гураш, депутати селищної ради, молодь та громадськість.

??Красненський селищний голова Роман Фурда під час свого виступу зазначив, що Українські герої поставили свободу рідного народу понад свої особисті інтереси і присвятили власне життя служінню українській нації.

"Українські герої – це прості люди, жінки та чоловіки, хлопці та дівчата, діти та літні люди, які стали до лав УПА, ОУН, УГА, а також новітні Герої Небесної Сотні", - Роман Фурда.

????Голова Спілки політичних в'язнів і репресованих Сергій Бондаренко додав, що життя людини - це постійна боротьба, а для Героїв, пам'ять яких ми вшановуємо – боротьба за Україну це було їхнє життя.

????Пам’ять полеглих земляків, які віддали своє життя за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, влада і громадськість вшанувала покладанням квітів до пам’ятника, а також патріотичними піснями.

????Завершився захід спільним виконанням "Боже великий, єдиний...".

Крім цього відбувся молебень біля фігури Матері Божої, що в місцевому парку. Там духовенство спільно з представниками влади та громадськістю також засвідчили повагу та віддали шану Героям України????????.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь