Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ОПРИЛЮДНЕННЯ проєкту регуляторного акта проекту рішення Красненської селищної ради ”Про встановлення місцевих податків і зборів на території Красненської селищної територіальної громади Золочівського району Львівської області”.

Дата: 31.05.2021 15:30
Кількість переглядів: 536

         З метою отримання зауважень та пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань оприлюднюється проєкт рішення Красненської селищної  ради  ”Про встановлення місцевих податків і зборів на території Красненської селищної  територіальної громади Золочівського району Львівської області”.

       Стислий зміст проєкту рішення.  Керуючись статтею 143 Конституції України, пунктом 24 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до статей 10, 12, 265-268, 269-289, 291-300 Податкового кодексу України, Постанови Кабінету Міністрів України від 24 травня 2017 року № 483 «Про затвердження форм типових рішень про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку та податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки», пропонується встановити на території Красненської територіальної громади Золочівського району Львівської області такі місцеві податки та збори:  податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки;  транспортний податок;  плату за землю;  єдиний податок;  туристичний збір та затвердити елементи кожного з цих податків та зборів.

Розробники регуляторного акта: Красненська селищна рада, фінансовий відділ Красненської селищної  ради.

Поштова та електронна адреса розробників регуляторного акта:
         Красненська селищна рада: 80560, Львівська область, Золочівський район, смт Красне, вул. Івана Франка, буд. 2 а, тел. (032-64)2-23-42, e-mail: mail@krasne-rada.gov.ua.       
         Фінансовий відділ Красненської селищної ради: 80560, Львівська область, Золочівський район, смт Красне, вул. Івана Франка, буд. 2 а, тел. (032-64)2-23-42, e-mail: finvid_krasne@ukr.net

       Спосіб оприлюднення проєкту регуляторного акта та аналізу регуляторного впливу (АРВ): проект регуляторного акту та АРВ розміщені на офіційному сайті Красненської селищної ради (krasne-rada.gov.ua). 

        Термін, протягом якого приймаються зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань: протягом одного місяця з дня оприлюднення проєкту регуляторного акта та АРВ.

      Спосіб надання фізичними та юридичними особами, їх об’єднаннями зауважень та пропозицій:  зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань приймаються у письмовій формі і подаються у фінансовий відділ Красненської селищної ради.


Проект рішення: Про встановлення місцевих податків і зборів на території  Красненської селищної територіальної громади Золочівського району Львівської області.


АНАЛІЗ РЕГУЛЯТОРНОГО ВПЛИВУ проєкту рішення Красненської селищної ради Золочівського району Львівської області "Про встановлення місцевих податків і зборів на території Красненської селищної територіальної громади Золочівського району Львівської області".


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь