A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

Селищний голова Роман Фурда спільно з громадою взяли участь у проведенні патріотичного вишкілу та теренової гри

Дата: 06.07.2021 18:40
Кількість переглядів: 491

Фото без опису?? В рамках відзначення 125-річчя славного земляка Івана Тиктора, пластуни станиці Красне, біля пам’ятника Борцям за волю України, за участю представників влади та громадськості, провели патріотичний вишкіл та теренову гру.

?? Поблагословив учасників змагів отець Степан Жукровський.

?? Звертаючись до громади селищний голова Роман Фурда відзначив, що життя і діяльність Івана Тиктора – яскравий приклад самовідданого служіння своєму народові, що наш земляк був найбільшим і найвизначнішим українським видавцем XX століття. Ця видатна особа зробила для піднесення національної свідомості українців у різних куточках світу внесок набагато вагоміший, ніж більшість можновладців, довівши власним прикладом, що праця на благо рідного народу є корисною, особливо для наступних поколінь, та дає добрі результати, якщо працювати, не жаліючи себе та не зважаючи на складні умови. Завдяки йому було випущено у світ близько 500 книжок. Він не шкодував часу і зусиль, щоб подарувати українському народові світло знань. Завжди і всюди, чи то на батьківській землі, чи то далеко за межами Батьківщини, Іван Тиктор ставив перед собою завдання впливати на піднесення національної свідомості українського народу, прищеплювати любов до рідного краю, його мови, історії.

??Заступник голови Золочівської РДА Богдан Гринишин зазначив, що Іван Микитович був новатором у видавничій справі в непростий час. Основні його видання не втратили свого значення і сьогодні, скоріше, навпаки, стали актуальнішими.

??Для присутніх пісенний дарунок лунав у виконанні Христинки та Василинки Козловських, сестричок Куників та Софії Ревуцької.

??Далі пластуни розпочали теренова гру, яка передбачала проходження точок, які умовно називаються станціями. Вони є наступними: Географічна, Ономастична, Гра Кіма, Музична, Пластова, Індентифікаційна, Пошукова, Театральна. На кожній учасники мали окремі завдання, коли індивідуальні, коли – для всієї команди.

??Також у приміщенні селищної бібліотеки бібліотекар Наталія Худзяк провела з пластунами гру про цікаві факти Івана Тиктора.

Фото без опису Фото без опису
Фото без опису Фото без опису
Фото без опису Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь