A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

Про основні фінансові зміни в бюджеті

Дата: 12.07.2021 18:34
Кількість переглядів: 369

Фото без опису??Сьогодні відбулось друге пленарне засідання 9 сесії Красненської селищної ради, на які депутати прийняли рішення про внесення змін та доповнень до показників селищного бюджету на 2021 рік.

??Зокрема, передбачено збільшення дохідної частини загального фонду селищного бюджету за рахунок коштів обласного бюджету 428257 грн. на виконання конкурсу проєктів місцевих ініціатив, в т.ч.:

?на реконструкцію вуличного освітлення вул.Сонячна №17-29, Бужна, Бічна, Дольна, Шевченка, Франка с.Сторонибаби Львівської області КТП-56 в сумі 178857,00 грн.;

? на створення сприятливих умов для функціонування Народного дому села Скнилів Золочівського району Львівської області (заміна покрівлі, капітальний ремонт) в сумі 249400 грн.

?За рахунок залишку коштів освітньої субвенції, який утворився на 01.01.2021р., передбачається виділити 471.0 тис.грн., на здійснення заходів пов’язаних із забезпеченням пожежної безпеки .

?На здійснення заходів пов’язаних із забезпеченням пожежної безпеки по закладах дошкільної освіти – 216,0 тис.грн. в т.ч. за рахунок залишку коштів, який утворився станом на 01.01.2021р. по спеціальному фонду планується 108,0 тис.грн. та за рахунок зменшення видатків по оплаті за природний газ по дошкільній освіті – 108,0 тис.грн.

?За рахунок залишку коштів, який утворився на 01.01.2021р. по загальному фонді планується 30,0 тис.грн. на фінансову підтримку футбольних команд, 9,0 тис.грн на членські внески до асоціації громад України, на виконання програми підтримки Станиці Красне Пласт – 6,0 тис.грн.

?За рахунок залишку коштів, який утворився на 01.01.2021р. по спеціальному фонді (кошти від втрат с/г виробництва) планується 24,0 тис.грн. на заходи по охороні та раціонального використання земель.

?За рахунок зменшення видатків по відділу освіти (оплата теплопостачання) кошти в сумі 143512 грн. направити на закупівлю вікон для Куткірської філії І-ІІ ступенів Красненського ОЗЗСО І-ІІІ ст.

?За рахунок зменшення видатків по фінансовому відділу по оплаті природного газу планується збільшення видатків селищній раді на оплату електронергії в сумі 50,0 тис.грн.

?За рахунок зменшення видатків по будинках культури планується направити на інші заходи в галузі культури кошти в сумі 22,0 тис.грн.

?Планується направити 40,0 тис.грн. на оплату пільг на ЖКП за рахунок зменшення коштів передбачених на пільги окремим категоріям громадян з оплати послуг зв`язку.

?За рахунок перевиконання дохідної частини спеціального фонду за І півріччя поточного року планується направити 240,0 тис.грн на співфінансування програми придбання шкільного автобуса, 101,0 тис.грн. на поповнення статутного капіталу Красненське СКП ( придбання кущоріза та косарки).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь