A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

Про громадські пасовища на території Красненської селищної ради

Дата: 16.09.2021 10:01
Кількість переглядів: 746

Фото без описуПРОЕКТ  П О Л О Ж Е Н Н Я

про громадські пасовища на території Красненської селищної ради

 

 1.Це Положення про громадські пасовища/надалі Положення/ розроблено відповідно до вимог Земельного Кодексу України, закону України «Про місцеве самоврядування в     Україні», »Про охорону навколишнього середовища» та інших нормативно-правових актів України з метою регулювання земельних відносин щодо спільного використання пасовища власниками ВРХ,членами територіальної громади Красненської селищної ради Золочівського району Львівської області.

2.Правовою основою для створення  громадських пасовищ є ст.34 Земельного Кодексу України.

3.Громадські пасовища формуються за бажанням членів територіальної громади-власників худоби/з ініціативи Красненської селищної ради/ із земель запасу сільськогосподарського призначення комунальної форми власності.

4.Земельні ділянки, які використовуються як громадські пасовища за рішенням Красненської селищної ради є землями загального користування територіальної громади.

5.Громадські пасовища утворюються для спільного використання на добровільних засадах власниками худоби земельних ділянок загального користування для випасання ВРХ

6.Кількісний та персональний склад користувачів громадських пасовищ формується щорічно на підставі волевиявлення громадян/письмових заяв/, які подають на ім’я селищного голови до 10 лютого поточного року. Кількісний і персональний склад  користувачів погоджується на загальних зборах громадян та затверджується виконавчим комітетом селищної ради.

7.За рішенням загальних зборів громадян також можуть визначатись інші питання, щодо організації використання пасовищ,які не упорядковані даним Положенням.При цьому рішення загальних зборів щодо організації використання пасовищ не можуть суперечити цьому Положенню та вимогам чинного законодавства України.

8.Рішення загальних зборів громадян з питань організації функціонування та використання громадських пасовищ,обрання уповноваженої особи від громади, оформлюється протоколом, який подається у 10-денний строк на затвердження виконавчому комітету Красненської селищної ради.

9.Питання поліпшення пасовищ/підсів,удобрення,тощо/ та інші питання,що виникають, вирішуються в рамках вимог діючого законодавства України за рахунок коштів користувачів в установленому законодавством порядку.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь