A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

Про бюджет, майно та плани

Дата: 12.10.2021 18:24
Кількість переглядів: 611

Фото без опису   Сьогодні 12 жовтня відбулось чергове засідання виконавчого комітету Красненської селищної ради, яке провів селищний голова Роман Фурда. Ефективно розглянуто ряд важливих питань.

  Затвердили калькуляцію з надання послуг новопридбаним трактором – рейдером Husqvarna RC 318T (косіння трави). З метою розв’язання проблеми електропостачання ФАПу в с. Петричі, змінили цільове призначення приміщення. Надали дозвіл на зріз аварійних дерев в селах Задвір’я та Полтва.

    Окрім цього, схвалили рішення про взяття на баланс селищної ради дорожнього покриття в смт. Красне по вул. Пилипа Орлика Золочівського району Львівської області, що знаходиться в межах населеного пункту з метою проведення ремонту. Вирішили питання належності нерухомого майна.

   При схваленні змін та доповнень до показників селищного бюджету на 2021 рік, схвалили дотацію галузі освіти на енергоносії в сумі 1417700 грн. Підтримано капітальний ремонт огорожі в садочку Калинонька (з влаштуванням кільцевого розвороту для авто) на суму 200 тис. грн. та ремонт огорожі садочку Барвінок на суму 50 тис. грн.

   Окрім цього, одноголосно підтримали виділення 45 тис. грн.. на ремонт опалення адмінбудинку в селі Бортків з метою облаштування медичної амбулаторії на першому поверсі цього будинку. Також 15 тис. грн.. виділено на проведення оцінки вартості дороги, 24,4 тис. грн.. на експертну оцінку землі, 30 тис. грн. на програму та ін.

   Схвалили прийняття у комунальну власність Красненської селищної територіальної громади майна спільної власності територіальних громад Золочівського району, передачу функцій замовника по будівництву об’єкта в с.Задвір’я. По останньому мова іде про масштабний проект фінансування з Державного фонду регіонального розвитку об’єкту «Будівництво незавершеної будівлі закладу дошкільної освіти в с. Задвір’я по вул.. Шкільна, 3» попередньою вартістю біля 21 млн. грн.(опрацьовується), з метою відкриття в майбутньому дитячого садочку в селі Задвір’я.

   Підтримали звернення до Верховної Ради України, Президента України та Кабінету Міністрів України з приводу належного фінансового забезпечення сфери охорони здоров’я. Мова іде про вимогу належного фінансового забезпечення сфери охорони здоров’я, медичних закладів, фінансування заробітних плат медичних працівників з державного бюджету.

   Схвалили внесення змін до рішення «Про застосовування кошторисної заробітної плати при створенні нового об’єкта, реконструкції, розширенні, технічному переоснащенні існуючого тощо».

   Також схвалили Положення про відділ соціального захисту населення Красненської селищної ради Золочівського району Львівської області в новій редакції, оскільки служба у справах дітей діятиме окремо.

   Схвалили і Положення про військово-облікове бюро Красненської селищної ради в новій редакції.

??По завершенні розгляду питань порядку денного, члени виконкому активно обговорили потребу будівництва майданчика для скейтбордингу, питання обрізки кущів, планування ефективного довезення учнів до шкіл, будівництва спортивного майданчику зі штучним покриттям та інші.

   Селищний голова Роман Фурда повідомив про планування ремонту тротуарів, дослідження розташування комунікацій, зокрема по вул. Івана Франка в смт. Красне, особливо розташування каналізаційних мереж. Головуючий також поінформував про переговори з Буським міським головою про спільне відновлення велодоріжки Красне-Буськ.

   Обговорили ще чимало надважливих питань життєдіяльності Красненської селищної територіальної громади. Засідання проходило конструктивно за активною участю в обговоренні усіх присутніх членів виконкому.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь