A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

Про встановлення місцевих податків і зборів на території Красненської селищної територіальної громади Золочівського району Львівської області

Дата: 26.10.2021 16:31
Кількість переглядів: 406

   Рішення ради №431 «Про встановлення місцевих податків і зборів на території Красненської селищної територіальної громади Золочівського району Львівської області» набирає чинності  з 1січня 2022 року.

   Керуючись статтею 143 Конституції України, пунктом 24 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» від 21травня 1997 року № 280/97, відповідно до статей 10, 12, 265-267, 269-289, 291-300 Податкового кодексу України від 2 грудня 2010 року № 2755-VI зі змінами і доповненнями, Постанови Кабінету Міністрів України від 24 травня 2017 року № 483 ”Про затвердження форм типових рішень про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку та податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки”, з метою встановлення місцевих податків і зборів на території Красненської селищної територіальної громади, селищна  рада

1. Встановити на території Красненської селищної територіальної громади Золочівського району Львівської області такі місцеві податки і збори:
1.1. Податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, визначивши:
- елементи податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки згідно з додатком 1;
- ставки податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки згідно з додатком 1.1;
- перелік пільг для фізичних та юридичних осіб, наданих відповідно до підпункту 266.4.2 пункту 266.4 статті 266 Податкового кодексу України, із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки згідно з додатком 1.2.
1.2. Транспортний податок, визначивши його елементи згідно з додатком 2;
1.3. Плату за землю, визначивши:
- елементи плати за землю згідно з додатком 3;
- ставки земельного податку згідно з додатком 3.1;
- перелік пільг для фізичних та юридичних осіб, наданих відповідно до пункту 284.1 статті 284 Податкового кодексу України, із сплати земельного податку згідно з додатком 3.2;
- ставки орендної плати за земельні ділянки згідно з додатком 3.3.
1.4. Туристичний збір, визначивши його елементи згідно з додатком 4.
1.5. Єдиний податок, визначивши його елементи згідно з додатком 5.
2. Всі питання, неврегульовані цим рішенням, регулюються відповідно до норм Податкового кодексу України та чинного законодавства України.
3. Доручити секретарю селищної ради Світлані Дідух забезпечити направлення копії цього рішення до Головного управління державної податкової служби України у Львівській області та забезпечити оприлюднення цього рішення на офіційному веб - сайті селищної  ради та/або в засобах масової інформації.
4. Дане рішення набирає чинності  з 1січня 2022 року.
5. Рішення про встановлення ставок та пільг із місцевих податків і зборів, прийняті місцевими радами, що увійшли до складу Красненської селищної  територіальної громади Золочівського району Львівської області, вважати такими, що втрачають чинність з 1 січня 2022 року.
6. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань  планування, інвестицій, бюджету та  фінансів(С.Миляновський).
 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь