A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

У селі Русилів здійснили тестування швидкісного інтернету

Дата: 30.10.2021 18:45
Кількість переглядів: 486

Фото без опису   Красненська громада за кошти державної Інтернет-субвенції проводить забезпечення широкосмуговим доступом до інтернету об’єкти соціальної інфраструктури села Русилів.

   У приміщенні ФАП та Народного дому можна буде скористатись швидкісним інтернетом. Днями швидкість інтернету замірили при тестуванні в приміщенні ФАП, - 456 Мбіт/с через кабель та 346 Мбіт/с через телефон (WI-Fi).

   Наразі ще активно тривають роботи з проведення широкосмугового інтернету. Відповідно до умов субвенції, провайдер, якому скерували дофінансування відповідно до проведеного конкурсу, має провести тестування якості проведеного інтернету та виміряти швидкість передачі даних. Провайдер також зобов'язується впродовж 2022 року забезпечити безкоштовний доступ до інтернету для соціального об'єкта.

   В інформаційну еру, в якій ми живемо, доступ до швидкісного інтернету є запорукою прозорості і підзвітності місцевого самоврядування, підвищення конкурентоспроможності громади, зростання інвестиційної привабливості, доступу до публічних послуг та навіть просто можливістю скористатися послугами інтернет-магазину чи навчатися онлайн.

   Нагадаємо, на початку літа 2021 року Красненська громада перемогла у відборі на отримання Інтернет-субвенції для проведення швидкісного широкосмугового інтернету в селі Русилів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь