A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

У Задвір’янській опорній школі розпочався ремонт спортивного залу

Дата: 23.11.2021 18:11
Кількість переглядів: 515

Фото без опису??В рамках реалізації програми проєктів місцевих ініціатив за кошти обласного бюджету, селищної ради та громади розпочався капітальний ремонт спортивного залу Задвір’янського опорного закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Красненської селищної ради.

??Основною проблемою школи була відсутність сучасної спортивної бази для систематичних занять фізичною культурою і спортом учнів та населення. Спортивний зал, що розташований навпроти будівлі школи, перебуває у незадовільному стані.

??За ініціативи селищного депутата, директора Задвір’янського опорного закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Антіна Максиміва було подано проєкт на обласний конкурс місцевих ініціатив, який став одним із переможців. Для його реалізації фінансову лепту внесли тренер місцевої футбольної команди Тарас Дума та активні гравці.

?«Це ще один приклад того, як громада змогла згуртувалась для реалізації важливого проєкту і селищна рада фінансово підтримала ініціативу. Проведення капітального ремонту спортивного залу стане першим кроком для підвищення рівня фізичної підготовленості учнів, активного дозвілля громадян Задвір’янського старостинського округу. Роботи на об’єкті мають завершитись до кінця цього року», - зазначив селищний голова Роман Фурда.

??Ремонтно-будівельні роботи виконує підрядна організація ТОВ «ЮЛМАКСБУД».

??Додамо, що вартість робіт складає 450 тис. 493 грн. З них – майже 250 тис.грн. кошти області, 117 тис. грн. – кошти селищної ради; фінансовий – 51 тис. грн. та нефінансовий внесок громади – 21 тис. 907 грн.

Фото без опису Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь