A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

Слова вдячності для наших благодійників

Дата: 30.03.2022 09:41
Кількість переглядів: 385

Фото без опису??Щодня Красненська селищна рада співпрацює та комунікує з друзями, благодійниками, українськими діаспорами за кордоном, та всіма хто має можливість й бажання допомагати в ці складні дні.

??Вся гуманітарна допомога, яку ми отримуємо стає частиною великого стратегічного резерву. Серед того, що надходить: харчові продукти, ліки, засоби гігієни, памперси, одяг та чимало іншого.

??Всі ці, такі необхідні речі надсилаємо нашим військовим, особам та сім'ям які опинилися в скрутному матеріальному становищі в зоні активних бойових дій тощо. Ці люди потребують нашої уваги, опіки та турботи, як ніколи раніше. Для осіб, які зареєструвались у нас із зони активних дій, функціонує Центр видачі одягу та взуття, де тимчасово переміщені особи можуть безкоштовно вибрати собі необхідні речі.

????Щиро дякуємо нашим друзям Gmina Ceg?ów Care in Action - Турбота в Дії USAID - US Agency for International Development за передані вантажі гуманітарної допомоги. Радіємо, що й під час великої скрути, Ви залишаєтеся поряд з нашою країною та громадою!

????Низький уклін усім хто долучається на всіх рівнях: волонтерам, благодійникам, депутатам, жителям інших країн та всім нашим друзям, які допомагають у супроводі вантажів.

????????Я не можу усіх вас назвати на ім'я, але ми знаємо, що ви поряд. Щодня, щохвилини підставляєте своє плече. Разом ми наближаємо Перемогу. Щиро вірю, що нас усіх звів та веде Бог.

/Роман ФУРДА,

Красненський селищний голова/

Фото без опису Фото без опису
Фото без опису Фото без опису Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь