A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

У селі Задвір’я встановити традиційний квітковий тризуб

Дата: 06.05.2022 20:33
Кількість переглядів: 623

Фото без опису Фото без опису

??Оригінальною особливістю центру села Задвір’я можна назвати створення квіткової патріотичної клумби у формі українського тризуба.

??Це вже стало доброю щорічною традицією старости округу Едуарда Марціняка організовувати дану композицію, яка, навіть під час нинішньої важкої ситуації в Україні, спроможна піднімати патріотичних дух людей.

??До створення інсталяції квіткового тризуба долучився місцевий підприємець Дмитро Папроцький, який закупив 200 саджанців чорнобривців. Небайдужі мешканці села допомогли їх посадити. Ще один місцевий підприємець Павло Гнида закупив 6 кошиків квітів петуній, які розмістили на металевих фігурах при вході до адмінбудинку старостинського округу. За що підприємцям щира подяка.

????За словами старости Едуарда Марціняка, завдяки підтримці селищного голови Романа Фурди, заплановано по селах старостинського округу чимало робіт по благоустрою.

??Зокрема, завтра, у суботу в селі Задвір’я буде проводитись толока. Під час неї планують встановити додаткові ігрові елементи для дитячого майданчика, які були закуплені в рамках минулорічного конкурсу проєктів місцевих ініціатив (ініціатор проєкту депутат ради, директор місцевої школи Антін Максимів) за кошти обласного, селищного бюджету та збору коштів громади. Також у селі на місцевому кладовищі встановлять сміттєвий бак для скла та пластику, а біля адмінбудинку зріжуть дві туї, щоб встановити лавочки для відпочинку місцевих мешканців.

??У селі Полтва до дитячого майданчика доставлять ігрову фігуру, яка вже закуплена за кошти ПП «Західний Буг», з металом на каркас допоміг небайдужий мешканець села.

??Біля дитячого майданчику с.Полоничі встановлять лавочки, смітники і територію обгородять, а також встановлять лавочки і смітники на території дитячого майданчика у селі Богданівка.

Фото без опису Фото без опису Фото без опису

?Загалом, як бачимо, планів багато, попри війну, намагаємось жити, працювати і дбати за села і їх мешканців. Дякую селищному голові Роману Фурді, який завжди допомагає, місцевим підприємцям, небайдужим мешканцям. Вірю, що нам всім ще вдасться багато корисного зробити, - зазначив Едуард Марціняк.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь