A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

Про надання соціальних послуг мешканцям Красненської ТГ

Дата: 12.05.2022 17:37
Кількість переглядів: 646

Фото без опису??Сьогодні в приміщенні Центру надання соціальних послуг Красненської селищної ради відбулась робоча зустріч діловодів сіл та старостів старостинських округів із завідуючою відділення стаціонарного догляду Буського терцентру Іриною Паламар щодо надання соціальних послуг.

??Зокрема, у ході зустрічі були розглянуті питання щодо правильного формування пакету документів громадян, як приймаються за направленням. Наголошено на тому, що у відділенні стаціонарного догляду Буського територіального центру громадяни перебувають на повному державному утриманні, одержують соціальну послугу стаціонарного догляду та відповідно до встановлених норм забезпечуються:

? житлом, одягом, взуттям, постільною білизною, м'яким і твердим інвентарем і столовим посудом;

?раціональним чотириразовим харчуванням, у тому числі з урахуванням віку і стану здоров'я, у межах натуральних норм харчування, передбачених для мешканців інтернатних установ;

?цілодобовим медичним обслуговуванням;

? слуховими апаратами, окулярами, протезно-ортопедичними виробами, засобами пересування (крім моторизованих), медикаментами відповідно до медичного висновку;

?комунально-побутовим обслуговуванням (опалення, освітлення, радіофікація, тепло-, водопостачання тощо).Фото без опису

??Одиноким особам (пенсіонерам), які перебувають у відділенні стаціонарного догляду, пенсія виплачується у встановленому законодавством порядку (75% на рахунок терцентру, а 25% особа отримує особисто на руки, через відділення пошти).

??Якщо громадянин тимчасово вибуває із відділення стаціонарного догляду, то на цей період він знімається з матеріального забезпечення. Про вибуття із відділення стаціонарного догляду громадянин завчасно (за три дні) письмово повідомляє завідувача відділення стаціонарного догляду. Громадян має право на відпустку строком 60 календарних дні.

??Громадяни, які уклали договір довічного утримання (догляду), до відділення стаціонарного догляду не приймаються. Територіальний центр не привласнює майна громадянина.

??Детальну інформацію, можна отримати у діловодів сіл Куткір, Балучин, Утішків, Петричі та старостів Андріївського та Задвір’янського старостинських округів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь