A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

Ще один автомобіль у поміч для військових від нашого фермера

Дата: 08.06.2022 15:19
Кількість переглядів: 438

Фото без описуУкраїнське суспільство продовжує творити неймовірні речі взаємодопомоги та взаємопідтримки. Люди гуртуються, об’єднуються у коаліції та допомагають захисникам, які зі зброєю в руках боронять від російської агресії нашу молоду державу. Розуміючи, що держава не в змозі самостійно однієї миті розв’язати всі проблеми, активні українці беруть ініціативу в свої руки.

??Одним із таких напрямів є допомога з повнопривідними джипами, завдяки яким можна забезпечити мобільність наших військових. Волонтери шукають за кордоном відповідні авто, пристосовують їх для військових потреб і відправляють на фронт.

Фото без опису??Черговий такий автомобіль передав селищній раді, яка відправляє його на передову для військових підрозділів, місцевий фермер Михайло Кадиляк (ТОВ «Апогей-Агро». Це вже четвертий автомобіль, який передає на передову наш фермер Михайло Кадиляк.

?«Високий бойовий дух і щоденні звитяги – це те, що наближає українські перемоги на всіх фронтах, – каже селищний голова Роман Фурда. – І кожен з нас у тилу має щодня працювати на забезпечення потреб тих хлопців і дівчат, які нині боронять нашу державу. Дякуємо українським воїнам за спокій у наших населених пунктах громади».

??Підтримка військових – важлива! Роман Фурда переконаний, що кожна допомога підтримує бойовий дух воїнів і додає їм сили у боях.

??Для наших хлопців як на передовій, так і там, де вони охороняють кордони, дуже важливо мати емоційний зворотний зв'язок із рідними та розуміти, що їх підтримує надійний тил. Бо річ не тільки в тому, що ти привіз їм, а в тому, що їм допомагають їхні рідні, близькі, знайомі, друзі – всі ті, заради яких наші військові терплять невигоди. Крім того, такі зустрічі дають змогу краще дізнатися про потреби наших захисників і ефективніше використовувати пошук необхідного, збір коштів і доставку саме того, чого вони найбільше потребують конкретної миті.

????Дякуємо пану Михайлу та небайдужим мешканцям за вагому допомогу!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь